Aan de slag

De eerste vier weken doorloop je een introductieprogramma. Dit helpt je snel onze organisatie en onze werkwijzen te leren kennen, evenals je functie en je collega’s.

Aan de slag gaan

Als je bij ons aan de slag gaat doorloop je de eerste vier weken een introductieprogramma die voor jou door je (toekomstige) leidinggevende is opgesteld. Je wordt uitgenodigd om e-learningsprogramma’s te volgen die je iets vertellen over de organisatie, producten en markten.  Daarnaast zal je (afhankelijk van de functie) een paar dagen meelopen binnen de Logistiek van Econosto zodat je onze producten leert kennen. 

Je netwerk opbouwen

Mensen leren kennen en goede werkrelaties opbouwen zijn belangrijk om je snel thuis te voelen. Tijdens de eerste weken ontmoet je je directe collega’s en collega’s van de verschillende afdelingen/disciplines binnen de organisatie.  Ieder kwartaal vindt er een kennismakingslunch plaats waarbinnen je kennis maakt met de directie van Econosto en je collega’s die net als jij net bij ons begonnen zijn.

 

Je Buddy

Je lijnmanager of een directe collega wordt aangesteld als je buddy. Hij/zij zal er zijn om jou advies te geven en je te begeleiden. Je buddy helpt jou ook bij eventuele uitdagingen die je onderweg tegenkomt. 

Linkedin Twitter Facebook Youtube
Printen Email
Econosto