Sollicitatieproces

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures en wil je in aanmerking komen voor een mooie loopbaan binnen Econosto? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief; bij iedere vacature vind je de button "solliciteer". Wanneer je solliciteert naar een functie bij Econosto doorloop je achtereenvolgens het volgende proces:

Stap 1: Solliciteren

  

Je vindt de vereiste competenties en werk ervaring voor elke vacature altijd terug in onze vacaturetekst. Heb je hierover nog vragen? Bel dan gerust nog even met de  toegewezen contactpersoon.

Stap 2: Beoordeling

 

Eén van onze recruiters bekijkt je gegevens en bepaalt of je binnen het profiel past van de vacature waarop je solliciteert.

Stap 3: 1e sollicitatiegesprek

 

Wanneer we in jouw CV en motivatie voldoende aanknopingspunten met onze vacature zien, dan nodigen we je graag uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Het kan zijn dat we je vragen om originele stukken mee te nemen van:

  • diploma's en cijferlijsten;

  • getuigschriften;

  • een of meer geldige identiteitsdocumenten;

  • eventueel een verklaring van goed gedrag.

Econosto controleert de documenten op volledigheid en echtheid en legt de bevindingen hierover vast. We bewaren kopieën van de documenten voor het personeelsdossier. Daarnaast zal Econosto de door jou opgegeven referenties nagaan.

Stap 4: Assessment

 

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert kan een assessment deel uitmaken van de procedure.

Stap 5: 2e sollicitatiegesprek

 

Is de uitkomst van het eerste gesprek positief, dan nodigen we je uit voor het tweede gesprek. In één van de gesprekken spreek je altijd met je toekomstige manager.

Stap 6: Arbeidsvoorwaardengesprek

 

De sollicitatieprocedure eindigt met een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit kan in persoon of middels de telefoon.

Stap 7: Welkom!

 

Als je stap 1 t/m 6 succesvol doorloopt, kun je beginnen aan je loopbaan bij Econosto. Je start dan met een uitgebreid introductie programma dat je binnen 4 weken wegwijs zal maken binnen Econosto.

Linkedin Twitter Facebook Youtube
Printen Email
Econosto