Testimonials


 

Richard van Biezen

Time flies when you're having fun!


(Senior sales engineer)

Als senior Sales Engineer ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Petrochemie, Oil & Gas en specifiek voor het segment Op- en Overslag Terminals. Dit is een uitdagende markt waarin veel gevraagd wordt op het gebied van specialisme, kwaliteit en relatiebeheer. Hierbij ligt de nadruk op het bieden van toegevoegde waarde voor de klant. Ik werk nu ruim 5 jaar bij ERIKS/Econosto en kan bevestigen, time flies when you're having fun!

Er heerst een goede werksfeer en collega's staan altijd paraat om je te ondersteunen. Ik ben sinds november senior geworden als jongste binnen Econosto. Dat geeft aan dat wanneer je wilt doorgroeien, je alle mogelijkheden hebt binnen het bedrijf om dit te realiseren.
 

Teun Blik

Afwisselend werk in een prettige sfeer


(Management trainee)

Nadat ik de combinatie van een bachelor werktuigbouw en een master technische bedrijfskunde had afgerond ben ik als management trainee begonnen bij ERIKS. Het management traineeship biedt mij een afwisselende baan waarbij ik de bedrijfsprocessen leer kennen door elk halfjaar op een andere afdeling te werken. Het leuke aan deze opzet vind ik dat mijn werk erg afwisselend is.

Momenteel ben ik een aantal maanden bezig als trainee bij de vestiging in Capelle a/d IJssel en werk daar als verkoper binnendienst. Hierbij doe ik werkervaring op en leer ik meer over het omgaan met de klanten van ERIKS. Naast het uitdagende werk zorgen de collega’s voor een prettige sfeer waarbij werken en grappen afgewisseld worden.
       
 

Ron Tonissen

Geweldig, die vrijheid voor eigen invulling

(Procescoördinator)

Na mijn studie Bedrijfskunde, met een Master in verandermanagement, zocht ik een uitdagende baan in de procesoptimalisatie. Het liefst bij een bedrijf met een internationaal karakter en goede carrièremogelijkheden. Bij ERIKS voel ik me helemaal op mijn plek. Van begin af aan kreeg ik de vrijheid om mijn eigen koers te varen. Ik heb de verantwoordelijkheid over enkele projecten en doordat je de ruimte krijgt, kun je die verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk nemen. Ik vind dat een hele prettige manier van werken.
 

Jan-Willem Zwartbol

Trots op Econosto

(Senior Verkoopadviseur)


Ik ben trots op Econosto. Waar je ook bent, je kijkt altijd of er Econosto-producten worden gebruikt of dat er ergens Econosto-auto’s rijden. Zelfs vrienden sturen foto’s door met Econosto er op. Naast de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, vind ik ook de ruimte die je krijgt om zelf werkzaamheden te regelen zeer belangrijk. Econosto lijkt een soort van dorp, het “ons-kent-ons-gevoel” is groot, er is een uitstekende sfeer, een goede samenwerking en dus ga je met plezier naar je werk. 
 
       
 

Marco Jansens 

Werken in een groep met een enorme teamspirit

(Teamleider ERP integraties)

Als bedrijf zijn we flexibel, creatief en vooral bezig met de klant. Die staat altijd centraal. Daarnaast is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zo ben ik in 1996 bij Econosto begonnen op de productafdeling mechanische druk- en temperatuurmeting en na verschillende andere productafdelingen ben ik in 2001 bij de automatisering terecht gekomen van waaruit we o.a. het ERP systeem ondersteunen in NL, BE, UK en DE. Momenteel ben ik o.a. verantwoordelijk voor de integraties vanuit ons ERP naar o.a. de webshop, klanten en leveranciers.

De continue ontwikkeling van het bedrijf biedt ook mogelijkheden voor eigen ontwikkeling. Dit in combinatie met een team leuke en gedreven collega’s zorgt ervoor dat je er eigenlijk niet snel aan denkt om ergens anders te gaan kijken.
 

 

 

Linkedin Twitter Facebook Youtube Google+ Pinterest
Printen Email
Econosto