Valve Automation Center

   
Aangestuurd door ons bedrijfsbureau verrichten vakbekwame monteurs in onze werkplaatsen onder meer de volgende werkzaamheden: 

Assemblagewerkzaamheden

Op verzoek worden afsluiters in de servicewerkplaats voorzien van de gewenste bediening, variërend van een elektrische, pneumatische, hydraulische bediening met alle gewenste toebehoren.
 
Ons Valve Automation Centre is voorzien van grote bovenloopkranen voor het seriematig samenbouwen van grote afsluiters en actuators. Wij bieden totaaloplossingen met o.a. geautomatiseerde afsluiters en sensoren. Voor procesautomatisering biedt Econosto u ook de mogelijkheid het totale project uit handen te geven volgens het Turnkey principe.

  
 
   
 
  


 

  


Testen, keuren en certificeren

Met de nieuwste testbanken worden afsluiters getest volgens de standaard normen. Ook kunnen afsluiters in de servicewerkplaats worden gekeurd door classificatiebureaus. Bovendien is Econosto gecertificeerd door Loyds Register voor afgifte van meetbrieven op veiligheidstoestellen (= voormalig Stoomwezen keur).
 

Engineered oplossingen

Voor niet-standaard situaties worden in de servicewerkplaats in samenspraak met de afdeling Engineering klantspecifieke producten op maat vervaardigd. Voor alle afsluiters kunnen we volledige bedieningskasten en systemen leveren. Informeer naar de mogelijkheden bij onze Business units. Econosto Nederland is in het bezit van het ISO 9001 - 2008 certificaat inclusief de ontwerpparagraaf.
 
Daarnaast beschikt Econosto over een Instrumentenwerkplaats, een servicelocatie voor 24/7 productie van afdichtingen, Cleanroom faciliteiten en mogelijkheden voor Rapid prototyping.
 

Linkedin Twitter Facebook Youtube
Printen Email
Econosto