Aandrijven

  

Wilt u uw open/dicht afsluiters op afstand kunnen bedienen? ERIKS Econosto Process Control biedt u een breed programma robuuste en betrouwbare aandrijvingen van gerenommeerde fabricaten, waaronder ons eigen Econ®-label. In combinatie met een range opties en accessoires is een passende aandrijving voor vrijwel elke afsluiter beschikbaar.

Valve Automation Center

In ons goed geoutilleerde Valve Automation Center bouwen vakbekwame monteurs uw open/dicht afsluiters desgewenst samen met een elektrische, pneumatische of hydraulische aandrijving. Ook montage van een klepstandsteller voor regelende afsluiters en andere toebehoren behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Voor het seriematig samenbouwen van grote afsluiters en actuators is het Valve Automation Center voorzien van diverse hijsvoorzieningen tot 3,6 ton.

Testen en certificeren

Om een optimale werking te waarborgen, worden de samengebouwde afsluiters (tot DN1200 / 48”) met behulp van moderne testbanken op druk getest (tot 1.200 bar) conform API 598 en EN12266. Ook kunnen de afsluiters in eigen huis worden gekeurd door classificatiebureaus. Voor de afgifte van meetbrieven op veiligheidstoestellen (de voormalige Stoomwezen-keur) zijn we bovendien gecertificeerd door Lloyd’s Register.

 

Turnkey oplevering

Het is mogelijk om uw volledige procesautomatiseringsproject uit handen te geven. In dat geval worden de gewenste systemen en applicaties door onze vakspecialisten en Application Engineers in eigen huis ontworpen, samengebouwd, ingeregeld en gekalibreerd, getest en turnkey opgeleverd. U bent hierdoor verzekerd van een optimale werking en een snelle implementatie in uw installatie met een minimale productieonderbreking.

Linkedin Twitter Facebook Youtube Google+ Pinterest
Printen Email
Econosto