De countdown naar ERIKS is begonnen

Na de overname in 2008  - nu precies 10 jaar geleden -  is bewust gekozen voor een lange periode van intensieve samenwerking als unieke combinatie ERIKS Econosto. Over en weer is er veel informatie uitgewisseld en worden gemeenschappelijkheden met elkaar gedeeld.  Inmiddels delen we kennis, marktcontacten,  technische informatie en wederzijdse productoplossingen. We zijn nu klaar voor de volgende stap als ERIKS Multi-product specialisten.  
De ‘dual brand’ communicatie naar buiten toe heeft de markt al zorgvuldig voorbereid op deze volgende stap.  De verbondenheid tussen Econosto en ERIKS en de voordelen ervan zijn opgevallen bij onze afnemers en heeft al aardig wat positieve effecten gehad. Econosto wordt ERIKS en zal zich als specialist Flow Control verder blijven profileren. Maar dan nog sterker; als Multi-product specialist die oplossingen biedt om kosten te verlagen en de prestaties voor de klant te verbeteren.

Planning

Op 1 januari 2019 zal Econosto volledig integreren en haar naam veranderen in ERIKS. In het laatste kwartaal zullen wij onze afnemers en leveranciers hierover uitgebreid informeren.

Linkedin Twitter Facebook Youtube
Printen Email
Econosto