FAQ: Gebruikersbeheer

   
 
Indien u via customer service als beheerder bent aangewezen voor uw debiteurnummer kunt u de rechten van de andere gebruikers binnen uw debiteurnummer beheren. 

U navigeert naar het gebruikersbeheer door in te loggen met uw Econosto-account en te kiezen voor de menu-optie "Beheer".
 
Vervolgens kiest u voor de menu-optie "Gebruikers".  
U krijgt nu een overzicht van alle actieve Econosto-accounts binnen uw debiteurnummer. U ziet de bij Econosto bekende namen en de e-mail adressen waarmee zij geregistreerd staan en in kunnen loggen.

U kunt hier een extra Econosto-account aanvragen (optie "Gebruiker aanvragen"), de eigenschappen van een Econosto-account aanpassen (linker icoontje achteraan de regel) of een Econosto-account deactiveren.
 

Indien u ervoor kiest een Econosto-account aan te passen ziet u een scherm zoals hier rechts weergegeven. U kunt hier de persoonlijke gegevens, gebruikersinstellingen en gebruikersrechten aanpassen of een Econosto-account blokkeren. Wanneer u op "Opslaan" klikt worden de wijzigingen opgeslagen en zijn deze direct actief. Wijzigingen in gebruikersrechten worden bij de volgende inlogactie van de gebruiker toegepast. 

 

Linkedin Twitter Facebook Youtube
Printen Email
Econosto