Onze services

  
We streven ernaar u volledig te ontzorgen door u op het gebied van procesautomatisering een totaalpakket aan te bieden. Naast een compleet productassortiment en diensten zoals engineering in 3D, engineered solutions en co-engineering vertaalt onze toegevoegde waarde zich onder meer in een scala van andere services en voorzieningen. Een overzicht:

Goed geoutilleerde werkplaatsen

In diverse werkplaatsen – elk met hun eigen specialismen – zorgen vakbekwame technici voor het opbouwen, inregelen en testen van componenten, systemen en complete regelkringen. Het spreekt voor zich dat hierbij hoogwaardige componenten worden toegepast.

Machinaal gevormde stuurleidingwerk produceren we bovendien in eigen huis. Voor een snelle en foutloze montage leveren we compleet bestelde regelkringen met een duidelijk bedradingschema.
 

Kalibratie op hoog niveau

Voor het kalibreren en certificeren van meet- en regelcomponenten voor druk, temperatuur, niveau en flow beschikken we over een state-of-the-art instrumentenwerkplaats. Deze is bovendien voorzien van een geklimatiseerde, stofarme ruimte met test- en controleapparatuur voor het controleren, kalibreren en op klasse-nauwkeurigheid en stabiliteit certificeren van meet- en regelinstrumenten voor druk en temperatuur in vrijwel elke uitvoering. Alle gebruikte apparatuur is goedgekeurd conform de richtlijnen van de Raad van Accreditatie en wordt conform onze ISO-9002 kwaliteitscertificering periodiek door het NMI gekalibreerd en gecertificeerd. We zijn hierdoor gerechtigd om onze eigen kalibratiecertificaten uit te geven.

 

Overige werkplaatsservices

Daarnaast kunnen we in onze instrumentenwerkplaats meetinstrumenten repareren en modificeren conform uw wensen, zoals het monteren van een afwijkende schaalverdeling of een wijzerplaat met eigen logo. Tot slot kunnen uw manometers worden voorzien van de gewenste meetcertificaten. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de instrumenten, veelal vastgelegd in ISO-procedures, staan hierbij centraal. 


 


Field Service Team: altijd tot uw dienst

Ook op locatie kunt u rekenen op onze dienstverlening. De ervaren VCA-gecertificeerde medewerkers van ons Field Service Team staan 24/7 voor u klaar. Bijvoorbeeld voor het on-site inregelen van uw applicatie, maar ook voor ondersteuning bij inbedrijfstellingen, onderhoudsprojecten, calamiteiten en storingen.


Condenspottensurvey en stoomsysteeminventarisatie

In de praktijk functioneren regelkleppen, veiligheden en condenspotten vaak onvoldoende, waardoor onnodig veel kostbare stoom verloren gaat. Maar ook gebrekkige leidingisolatie en andere aspecten leiden tot aanzienlijke stoomverliezen. Tijdens ​een uitgebreide periodieke stoomsysteeminventarisatie controleren deskundige stoomspecialisten uw complete stoomsysteem, inclusief condenspotten. Zo houdt u uw stoomsysteem in optimale conditie.

Linkedin Twitter Facebook Youtube Google+ Pinterest
Printen Email
Econosto