Signaleren

  

Klepstandsignalering

Voor het – lokaal of op afstand – visualiseren van de (klep)stand van de vlinderkleppen en kogelkranen in uw procesinstallaties bieden we u een keur aan sensoren van gerenommeerde fabricaten, variërend van universele switchboxen tot dubbelsensoren met twee detectievlakken.

Om de klepstand van uw open/dicht afsluiters ‘zichtbaar’ te maken, bieden we u diverse oplossingen, waaronder de universele Econ® switchboxen. Welke sensoren we u adviseren, hangt primair af van het ontwerp en de functie van uw applicatie. 

Voor kwartslag afsluiters leveren we daarnaast dubbelsensoren met twee detectievlakken (open-stand en dicht-stand) in tal van uitvoeringen, waaronder:

  • 2- of 3-draads DC
  • NAMUR
  • AC/DC
  • Explosieveilig
  • Opties: Klemmenkast, connector en aangegoten kabel
Deze sensoren worden aangestuurd door een puck op de as van de aandrijving. Voor geautomatiseerde installaties zijn diverse signaalaansluitingen beschikbaar, waaronder AS-interface en andere veldbus-protocollen. Hierdoor kan de hoeveelheid bedrading voor het doorgeven van de talrijke signalen voor onder meer klepsturing en klepstandterugmelding worden geminimaliseerd.
 

 

Gerelateerde artikelen

Inductieve klepstandterugmelding
AS-i klepstanddetectie
Linkedin Twitter Facebook Youtube Google+ Pinterest
Printen Email
Econosto